Trudy Wagenaar

Mijn naam is Trudy Wagenaar

Met een lach kwam ik uit het Kosmisch Licht.
Deze lach en het kosmisch licht zijn elke dag deel van mijn leven, daardoor vind ik het heerlijk om mensen te ontmoeten en hen te laten zien hoe zij op hun pad verder kunnen gaan.

Ik groeide op in een weide, groene omgeving vol met bloemen en planten en vond het heerlijk om, al huppelend en springend, spelletjes te spelen met de schaduwen van de wolken. Als het donker was genoot ik van de maan en de sterren. Ik kon er uren naar kijken en verzon van alles wat ze me te vertellen hadden en zo werd ik gevangen in hun verhalen.

In mijn leven heb ervoor ik gekozen om zoveel mogelijk te werken met mensen en daarom was de gezondheidszorg een logische keuze. Het bleek dat mensen altijd bij mij kwamen praten en hun verhaal met mij wilden delen. Collega’s verwezen anderen naar mij omdat ze mij de ‘sociaal werkster’ noemden.

Hierdoor kwam ik er na verloop van tijd achter dat ik deze talenten naar buiten wilde brengen, om mensen op een intensievere manier bij te kunnen staan.

Als eerste heb ik een opleiding intuïtieve ontwikkeling gevolgd, waarin ik veel ontdekte over mezelf en waarin ik ook inzichten heb gekregen in mijn verdere doel in het leven. Hierdoor ben ik me gaan verdiepen in etherische oliën, gevolgd door kruidenleer en bloesemremedies. Dit omdat ik altijd al belangstelling heb gehad voor bloemen, planten en hun genezende werking.

Door de studies die ik gevolgd had wilde ik me steeds verder verdiepen om te kijken hoe ik mensen verder zou kunnen helpen.
Zo kwam ik uit bij de Astrologie, omdat dit voor mij een prachtig middel bleek te zijn om de mensen bij zichzelf te kunnen brengen. De verhalen van de sterren uit mijn kindertijd sloten hier helemaal bij aan.
Ik heb verschillende opleidingen Astrologie gevolgd, waar ik tot op heden nog steeds veel gebruik van maak.

Intussen werd ook mijn creativiteit steeds meer aangewakkerd. Ik ben intuïtief gaan schilderen en tekenen, waardoor ik oude pijn en emoties heb kunnen verwerken.
Sinds enige tijd heb ik me verdiept in Encaustic Art, ofwel het maken van wastekeningen. Deze creatieve vorm van werken heeft mij geraakt vanwege de reis die je via de tekening kunt maken, om antwoorden en inzichten die erin staan, te ontdekken.
Op deze manier iemand helpen is heel bijzonder, waardevol en magisch.

Deze creatieve kant is een krachtige aanvulling op de Astrologie voor mij.

Pin It on Pinterest

Share This