Thieves

Thieves Mondwater Thieves® Fresh Essence Plus Mouthwash

De Thieves Mondwater bevat een speciale samenstelling van essentiële oliën die je een ongelooflijke frisse adem geeft. Door de unieke liposoomtechnologie (met behulp van lecithine, afkomstig van soja) binden de essentiële oliën aan het slijmvlies in de mond waardoor er langdurige effecten ontstaan op tanden en tandvlees. Ook kun je dit mondwater gebruiken voor een voetbad, als er huidproblemen zijn of voor hygiënisch schone voeten.

Ingrediënten
Water, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Water, Melissa Officinalis Leaf Water, Colloidal Silver, Mentha Piperita† (Peppermint) Oil, Lecithin, Polysorbate 80, Stevioside, Syzygium Aromaticum† Flower Bud Oil, Mentha Spicata† (Spearmint) Leaf Oil, Citrus Limon† (Lemon) Peel Oil, Cinnamomum Verum† Bark Oil, Vetiveria Zizanoides† Root Oil, Eucalyptus Radiata† Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis† (Rosemary) Leaf Oil, and Tocopherol (Vitamin E). † Young Living Therapeutic Grade™ essential oil.

Gebruik
Schudden voor gebruik en spoel de mond met 1 dopje (van de fles) 30 – 60 seconden of indien nodig.

Voorzorgsmaatregelen
Bewaar bij kamertemperatuur.
Buiten bereik van kinderen bewaren.
Vermijd contact met de ogen.

Tips

  • Vind je het mondwater te sterk? vul dan het dopje half met mondwater en de andere helft met beetje water.
  • Gorgel het mondwater voor het zingen voor slijm vermindering.
  • Breng met een watje en een beetje mondwater aan op het gezicht om acne te verminderen.

Thieves AromaBright® Ultra tandpasta                                                                                                       

Deze tandpasta is een volledig natuurlijke tandpasta gemaakt van 100% pure essentiële oliën, waaronder de krachtige en exclusieve Thieves olie. De wereldwijde formule is veilig en effectief en bevat geen fluoride, syntetische kleurstoffen, kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen, zoals dit wel het geval is bij de meeste andere tandpasta’s. AromaBrights’s formule zorgt voor gezond tandvlees, sterke tanden en een zelfverzekerde glimlach.

Gebruik
Poets je tanden met de Thieves Aromabright® tandpasta 2 keer per dag, ’s ochtends en ’s avond, of na elke maaltijd.
Let op: mag niet in de ogen komen en de tandpasta niet bloodstellen aan hoge temperaturen of direct zonlicht. Bewaar de tandpasta op een koele en droge plaats.

Ingrediënten
Water, calcium carbonaat, Cocos nucifera (kokosnoot) olie, Natriumbicarbonaat, Glycerine (plantaardig), Xylitol, xanthumgom, Mentha piperita (peppermint) olie, Mentha spicata (spearmint) blad olie, Eugenia caryophyllus (clove) kiem olie, Ocotea quixos (ocotea) blad olie, Cinnamomum verum (cinnamon) schors olie, Citrus limon (lemon) schil olie, Eucalyptus Radiata blad olie, Rosmarinus officinalis (rosemary) blad olie, Stevia rebaudiana blad extract, lecithine (zonnebloem).

Thieves Dentarome® Ultra tandpasta

Een zachte maar ook een krachtige tandpasta, dat het gebit op een natuurlijke manier goed schoon maakt en is ook doeltreffend voor slechte adem. Het bevat een gepatenteerde formule met natuurlijke, plantaardige ingrediënten. Met behulp van de essentiële oliën peppermint (pepermunt), Thyme (thijm) en wintergreen (wintergroen) en de unieke essentiële olie Thieves, zal deze tandpasta een fris en schoon gevoel achter te laten.

 

 

Deze tandpasta bevat geen fluoride, natriumlaurylsulfaat (NLS), suiker, synthetische chemicaliën of kleurstoffen.

Dit zit o.a. in de onze gewone tandpasta.

Natriumlaurylsulfaat (NLS), een schuim en reinigingsmiddel dat ook wordt toegepast in schoonmaakmiddelen voor garagevloeren, ontvettingsmiddelen voor motoren en wasmiddelen voor auto’s. Bij contact met de huid wordt cle vetlaag aangetast, wat tot irritatie en beschadiging van de huid leidt, (vermijd NLS in tandpasta vooral bij bloedend tandvlees en wondjes in de mond).

Sorbitol is een polyol en wordt als zodanig vaak gebruikt als kunstmatige zoetstof in voedings- en gezondheidsproducten. Het wordt ook als bevochtigingsmiddel gebruikt om uitdroging van voedingsmiddelen en cosmetica te voorkomen. Verder heeft sorbitol de eigenschap dat het olie in water doet oplossen en wordt daarom toegepast in schoonmaakmiddelen.

Glycerine is niet giftig, maar is niet bedoeld voor in tandpasta. In onze mond en doordat het in het slijmvlies terecht komt, veroorzaakt het misselijkheid. Industriële toepassingen, als weekmaker in kunststoffen en als antivries.

Fluoride is giftiger dan lood en net iets minder giftig dan arsenicum (rattengif) (Clin Toxicol Commerc Prod, 1984; 11: 4, 112, 129, 138). Fluoride is een hoofdbestanddeel in de operatiekamer om u in een diepe slaap te brengen (narcose). Uit sommige onderzoeken blijkt dat het IQ van kinderen die fluoride gebruiken ruim 10% lager is dan kinderen die geen fluoride nemen. Ondanks allerlei uitspraken van de overheid en tandheelkundigen dat fluoride alleen maar gunstig is en we er zo’n stralend wit en gezond gebit van krijgen, zijn er inmiddels honderden onderzoeken wereldwijd gedaan waarin fluoride in verband wordt gebracht met aangeboren afwijkingen, hersenbeschadiging, botstoornissen, mentale stoornissen en maagreflux. Verder leidt een te veel aan fluoride tot fluorose, waarbij er witte vlekjes op de tanden komen, brengt fluor het immuunsysteem in de war, het versterkt de tumorgroei en onderdrukt de werking van de schildklier. Kortom: fluoride is dus een giftige stof voor het lichaam. In een tube tandpasta zit genoeg fluoride om een klein kind te doden, (als het deze helemaal leeg zou eten). Fluoride werd gebruikt door nazi’s in concentratiekampen, het is een hoofdbestanddeel in rattengif, een bestanddeel in een kernbom, het heeft invloed op de pijnappelklier, schildklier, immuunsysteem en spijsvertering, enz. Tijdens tanden poetsen krijg je altijd fluoride binnen. Fluoride wordt tijdens het tanden poetsen opgenomen in het bloed. Niet alleen door per ongeluk doorslikken krijg je fluoride binnen, ook via de mond zelf komen stoffen in het bloed. Denk maar aan het feit dat sommige pilletjes onder de tong moeten worden gehouden zodat de werkzame stof extra snel in het bloed komt.

 

Thieves Tand Flos Thieves® Dental Floss

De tand flos is samengesteld met de kracht van de essentiële olie Thieves en de frisheid van Pepermunt (peppermint) essentiële olie en houdt efficiënt en effectief bacteriën op afstand. Het is gemaakt van sterke vezels en glijdt gemakkelijk tussen de tanden, waardoor verborgen deeltjes en tandplak efficiënter worden verwijderd. Het zorgt voor een frisse adem en ondersteunt gezond tandvlees.

Ingrediënten
o.a. de essentiële oliën kruidnagel (clove), eucalyptus radiata, kaneel (cinnamon), rozemarijn (rosemary), citroen (lemon) en pepermunt (peppermint).

Gebruik
Flos het gebit ‘s morgens en ‘s avonds en/ of na elke maaltijd.

Voorzorgsmaatregelen
Bewaar op een koele, droge plaats.
Buiten bereik van kinderen bewaren.