Ervaringen

Dit is bericht wil ik je niet onthouden (van een collega):
Even een mooie ervaring delen.
Ons zoontje (net 2 Jr)is al een aantal dagen wat verkouden en ik haalde hem uit bed en hij had ondertemperatuur, zat helemaal dicht en was huilerig en hangerig. Een rollertje RC en Thieves gemaakt en purification en Thieves in de diffuser (dankje Ramona) en na een minuut op 20 was het een ander kind. Hij ging van de bank af (zat met dekentje, speen en knuffie). Het speentje ging uit, knuffie legde hij weg en hij ging spelen. Rennen, huppelen, springen, praatjes voor 10 en zit nu met papa te stempelen. Wauw! Geweldig! Wat zijn wij blij met de oliën!
Deze oliën zitten allemaal in de StartersKit!!

De ervaring van mijn collega, over de werking van LAVENDEL, SEDARWOOD en VETIVER olie van Young Living, wil ik graag met jullie delen.

Er kwam een moeder naar mij toe met de vraag of ik voor haar zoontje van 3, een olie mix kon maken waardoor hij wat rustige kon worden en waardoor hij ook door kon slapen.

Ik heb een mix samengesteld van een V6 draagolie, met een aantal druppels Stress Away, Lavender, Cedarwood en Vetiver, voor overdag in een rollerflesje. Een heel klein beetje aanbrengen onder zijn grote tenen en op zijn polsjes of op zijn achterhoofdje. 
Voor het doorslapen een roller met Tranquil druppels erin, om een klein beetje onder de beide grote tenen te rollen.

Al na 2 dagen was het resultaat duidelijk zichtbaar. Op school heeft de juf gevraagd of ze ook een roller voor in de klas mee wilde brengen. Haar zoontje was rustiger, gedroeg zich socialer, kon rustig op de bank gaan zitten tv kijken en kon zich beter concentreren . Dat was eerder niet voorgekomen. Hij kon ook weer doorslapen, dit is een rust voor het hele gezin en op school. Ze kunnen niet meer zonder de rollers momenteel.

De moeder had zelf ook de Tranquil roller gebruikt voor het slapen gaan en ze werd pas de volgende dag om 12 uur wakker. Ze had heerlijk geslapen.

De moeder overweegt om ook de Starterskit te gaan bestellen, omdat ze heel enthousiast is over de pure en sterk werkende oliën.

 

Met deze En-R-Gee olie heb ik een prachtige ervaring opgedaan.

Na een lang weekend met Villa Feel Good in Noord Frankrijk, waar ik een Encaustic workshop en astrologie consulten heb gegeven, kwam ik na een lange autorit doodmoe thuis.  Ik heb de En-R-Gee olie gepakt en op mijn oorschelpen gesmeerd en in mijn handpalmen gewreven en daarna als een kommetje om mijn neus gelegd en ingeademd, na een paar minuten was ik weer helemaal kicking and a live. Dit had ik nog nooit zo ervaren. Fantastisch.