Kinderhoroscoop

Kinderhoroscoop

Wat ik zo heerlijk vind aan kinderen is het ontvankelijke wat ze nog in zich hebben, het onschuldige en onbevangen zijn. Als kind ging ik huppelend door de weilanden naar school spelend met de schaduw van de wolken op de grond, er overheen springend. Heerlijk in mijn eigen wereld verbonden met de natuur.

Je zou als ouder willen begrijpen wat er zich afspeelt in de beleving van de wereld van het kind, zijn lach, zijn traan, zijn vlinders, zijn sprookjes en zijn verhalen.

Een kinderhoroscoop geeft je extra mogelijkheden om inzicht te krijgen in de wereld van je kind. Wie is dit wezen, wat heeft het nodig en wat wil het in dit leven ervaren. Hoe ervaart het de ouders, kunnen ze het kind geven wat het nodig heeft. Deze antwoorden zijn in de kinderhoroscoop te vinden.

Kinderen komen niet voor niets bij ons, ze hebben de ouders uitgekozen om te kunnen ervaren wat voor hun zielsontwikkeling nodig is in dit leven. In de kinderhoroscoop kun je zien waar het kind behoefte aan heeft om tot volle bloei te komen en wat het nodig heeft van de ouders en zijn omgeving om tot ontwikkeling te komen.

Een kinderhoroscoop is een mogelijkheid om ouders ondersteuning te geven bij de ontwikkeling van het kind. Als ouders moeilijkheden ondervinden bij de opvoeding, kan een horoscoop van hun kind inzicht geven.

Tijdens het consult combineer ik de horoscopen van het kind en de ouders om te zien waarvoor het kind bij hun is gekomen, wat hun leerprocessen zijn en hoe ze hier mee om kunnen gaan.