De invloed van Mars in het teken Ram

Mars gaat in het teken Ram lopen van 28 juni 2020 tot en met 6 jan. 2021, dat is uitzonderlijk lang, normaal loopt hij 6 weken door een teken, maar i.v.m. zijn retrograde gang in de Ram van september tot half november, blijft hij zolang door dit teken lopen. Mars is de heerser van het teken Ram en dat maakt dat Mars zich uitstekend voelt in de Ram.Vanaf nu gaat de daadkracht een andere wending nemen. Mars die hier voor zorgt heeft het Vissen teken verlaten, waarin hij zich mee liet voeren op de collectieve energie, allen samen, vanuit emotionele empathie, betrokkenheid, meeleven en meelijden. Hierdoor werd zijn IK stuk opgelost in het grotere geheel.

Nu de planeet Mars het krachtige teken Ram in is gegaan komt zijn vuur weer tevoorschijn om voor zichzelf te gaan. Er is een spreekwoord dat luidt: ieder voor zich en God voor ons allen, dat past hierbij. Het is tijd voor nieuwe uitdagingen en avonturen. Tijd om vol enthousiasme je eigen weg te gaan. Dat wat je altijd al wilde doen krijgt nu kansen om aan te pakken mits je niet te impulsief en naïef te werk gaat.

NIET MORGEN MAAR NU

Het geduldige van het teken Vissen is voorbij, nu komt het ongeduld van het teken Ram, waar Mars nog een schepje bovenop doet, om de hoek kijken. Zeker nu de Corona maatregelen versoepeld worden wil Mars vooruit stoten en niet morgen maar nu! Zijn ongeduld wordt de komende tijd aardig op de proef gesteld.De planeet Saturnus houdt Mars nog enigszins tegen de eerste dagen, dat ook frustratie kan opleveren wat op de buiten wereld uitgeleefd kan worden. Want Mars in Ram duldt geen regels van autoriteiten meer daar heeft hij genoeg van

SPANNENDE EN UITDAGENDE TIJD

.De planeet Mars gaat in de komende maanden nog verbinding maken met een aantal belangrijke planeten waarbij hij nog voor spannende uitdagingen komt te staan waarbijzijn plannen bijgestuurd moeten worden.Dit proces voltrekt zich zowel persoonlijk als op grotere schaal. Kortom er komt een spannende en uitdagende tijd voor iedereen aan.Het is natuurlijk belangrijk om te zien waar deze transit van Mars in je eigen geboorte horoscoop zich afspeelt.

Ik wens je veel nieuwe levensenergie toe tijdens de komende maanden.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Plaats een reactie