Nieuwe Maan in het teken Boogschutter

7 december 2018 is het ’s morgens Nieuwe Maan in het teken Boogschutter, het teken o.a. van vuur, passie, enthousiasme, optimisme, en het teken wat op de toekomst is gericht.

Bij nieuwe Maan is het wederom een periode van inkeer, wat wil je de komende weken neer gaan zetten vanuit jouw Innerlijke Wijsheid. Het teken Boogschutter kan soms behoorlijk eigenwijs zijn en oordelend/veroordelend over anderen i.p.v. kritisch naar zichzelf te kijken. Nu in deze tijd waarin de planeet Jupiter in zijn eigen teken Boogschutter loopt, geeft het je de kans om jezelf te coachen en te kijken waar jou weg je naartoe geleid heeft en hoe nu weer de volgende stap te zetten naar je eigen doel. Wat is jouw filosofie over het leven, wat wil je met anderen hierover delen of vertellen zonder te belerend te zijn. De planeet Jupiter is de leraar voor jezelf en voor anderen.

Jupiter heeft de neiging om alles te overdrijven en groter te maken daarom is het van belang om goed op je grenzen te letten, zeker in deze tijd van feesten en cadeaus. Het kan zijn dat je heel groot uit wilt pakken tegen beter weten in. Zeker ook omdat de planeet Mars samen met de planeet Neptunus aan de hemel staat in het teken Vissen die een spanningsaspect maken naar de nieuwe Maan dan is alles groter maken en/of de verleiding niet kunnen weerstaan extra groot. Het is vooral de aan loop naar de Kerst waarin overdaad het grootst is, met het Kerstfeest zelf voelt het (gelukkig) weer meer ingetogen dan staat de Zon in het teken Steenbok. Verdiep je vooral in de spirituele kant van deze december maand.

De planeet Mercurius gaat weer voor uit lopen aan de hemel dat geeft weer opluchting bij PostNL hopelijk. Alles wat met communicatie, vervoer, de post e.d. te maken heeft, komt weer op gang en loopt weer soepeler. Heb je last van een schrijversblock, dan gaat die nu ook weer voorbij en komt de tekst vanzelf naar boven druppelen.

Wil je weten hoe het er voor jou uitziet, aarzel dan niet om contact met me op te nemen om een afspraak te maken voor een uitgebreid consult.

Warme groetjes Trudy

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Plaats een reactie