Volle Maan in het teken Tweelingen

Volle Maan 3 december 2017 om 16.47 uur.
Deze volle maan staat in het luchtteken Tweelingen op 11 graden. Dit teken is nieuwsgierig, wil alle nieuwtjes weten, wil niets missen en praat veel en graag met anderen over allerlei onderwerpen die het liefst licht en luchtig zijn. Het gaat bij dit teken vaak om de kennis, het uitwisselen hiervan en weer nieuwe kennis op doen. Woordspelletjes gaat hen goed af en allerlei typetjes nadoen daar zijn ze ook heel goed in. Het is de kunst of de uitdaging om niet te veel aan de oppervlakte te blijven en ook meer naar het gevoel te luisteren.
De Tweeling is vanuit de mythologie eigenlijk steeds op zoek naar het andere deel van zichzelf. Het is de kunst om beide delen, het aardse en het spirituele, met elkaar te verbinden.
De Zon staat tegenover de Maan in het teken Boogschutter. De Boogschutter staat voor de hogere wijsheid en het uitdragen van jouw eigen wijsheid. Dus gaat het hier niet meer om alleen maar kennis vergaren maar om deze kennis om te zetten naar hogere doelen en inzichten.
De planeet Neptunus maakt een spanningsaspect met de Maan én de Zon, dit is een mooi moment om tijdens een volle maan meditatie, creatief aan de slag te gaan. Het geeft verbinding met het ‘hogere’ waardoor je kanalen meer openstaan en via creatieve expressie antwoorden en inzichten in thema’s waar je mee zit in je leven nu aan het Licht kunnen komen.
Een andere mogelijkheid is dat je de gemakkelijkste weg kiest en vlucht voor waar het werkelijk om gaat. In de komende dagen is het ook van belang om goed te luisteren naar wat anderen zeggen, of ze wel eerlijk zijn want een leugentje om bestwil is snel gemaakt bij deze planeet verbindingen. Vaagheid en misleiding kunnen op je pad komen. Wees open en eerlijk naar jezelf en naar anderen en wees voorzichtig met alcohol en andere benevelende middelen. Probeer helder te blijven en neem geen besluiten als je niet zeker bent.

Dit is maar een tipje van de sluier opgelicht van het grote geheel. Wil je meer weten dan kun je me altijd een berichtje sturen om een afspraak te maken.

Ik wens je een inzichtelijke Volle Maan

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

Plaats een reactie