Volle Maan in het teken Stier

Zaterdag 4 november om 6:22 uur, is het Volle Maan.

De Maan staat in het teken Stier, dit teken houdt van genieten van alles wat Moeder Aarde ons geschonken heeft. Ook lekker eten en drinken in gezelschap van gezellige mensen om hem heen. Alles wat je kunt zien, voelen, ruiken en proeven geven een gevoel van materiële veiligheid en zekerheid. Al het geen wat onzichtbaar is, is er ook niet voor hem. De Zon staat in het teken Schorpioen en deze vindt het heerlijk om alles wat niet zichtbaar is juist uit te diepen en dat wat niet meer nodig is te veranderen en vrij te maken om te kunnen transformeren.  Onderzoek bij jezelf wat je los kunt gaan laten door het Licht van de Zon op je schaduwkant te laten schijnen.
De planeet Neptunus staat zowel met de Zon als met de Maan in verbinding, wat een behoefte geeft aan dromerigheid, mystieke ervaringen en creatieve expressie. Als je in meditatie gaat om te onderzoeken wat je in jezelf wilt vrij te maken kun je mooie ervaringen opdoen. De planeet Neptunus helpt je om je kanalen open de zetten. Het nadeel kan zijn dat je fantasie te groot is en je kan afleiden van waar het werkelijk omgaat, blijf goed bij jezelf. Na afloop van je meditatie kun je je ervaring uitdiepen via intuïtief schilderen, – tekenen, Encaustic Art, of wat je maar leuk vindt.
Deze samenstand van planeten kan er ook voor zorgen dat je met een roze bril oploopt en dat je alles mooier en groter maakt, zoals een partner, een project waar je mee bezig bent, of je eigen realiteit. Als je uit(eten) gaat is het heel verleidelijk om meer te drinken dan goed voor je is, de drank kan rijkelijk vloeien. Wees er voorzichtig mee en nogmaals, blijf dus goed bij jezelf zodat je achteraf geen spijt hebt van wat je hebt gedaan!

Bij deze Volle Maanstand is het een uitgelezen mooi weekend om je te laten inspireren op het Spiritueel Festival, op het Stadslandgoed de Kemphaan, in Almere. De entree is gratis en je kunt er  vanaf 10.00 tot 17.00 uur binnen lopen.
Ik geef je daar Zaterdag graag een kort consult om je inzicht te geven in de thema’s die voor jou spelen op dit moment.

Ik wens je een fijne Volle Maan.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

Plaats een reactie