Nieuwe Maan in het teken Weegschaal

Nieuwe Maan in het teken Weegschaal, donderdag 19 oktober 2017 om 21.12 uur.

Tijdens deze nieuwe maan is het weer tijd om naar binnen te gaan en te kijken wat heb je niet meer nodig om te groeien en welke nieuwe wegen wil je gaan bewandelen om meer mogelijkheden van jezelf te gaan ontwikkelen.  Welke zaadjes wil je planten om tot volle bloei te komen en vergeet vooral het ‘onkruid’ niet te wieden waardoor jouw zaadjes belemmerd worden in hun groei.

De nieuwe maan in Weegschaal gaat vooral over de relatie met jezelf en de ander. Luister je naar jezelf of laat je je om de goede lieve vrede afhouden van wat je zelf wilt. Hoe sta je in relatie met jezelf. Je staat bij deze nieuwe maan extra open voor de invloeden vanuit je omgeving waardoor je er dus ook extra allert op moet zijn om goed bij jezelf te blijven.
Je hebt extra behoefte in deze periode aan harmonie en om alles in balans te houden. Want ook de planeet Venus staat in het teken Weegschaal waardoor de behoefte aan harmonie, schoonheid, romantiek en gezellig samenzijn in een stijlvolle omgeving groot is. De planeet Neptunus maakt hier ook een verbinding mee die niet zo makkelijk is, dus is het nog meer opletten om je niet te verliezen in mooie woorden van een ander. Misleiding kan hier dus meespelen maar ook nog meer romantiek met een lekkere fles wijn erbij. Geniet ervan maar zet tijdig je roze bril af!

De planeet Uranus staat tegenover deze nieuwe maan waardoor situaties ineens helemaal anders kunnen gaan en je leven op zijn kop kunnen zetten. Je kunt je ook ongeduldig en onrustig voelen. Je krijgt daardoor de behoefte om je eigen dingen te doen in plaats van rekening te houden met de ander, de planeet Saturnus doet hier ook een beroep op je waardoor kunt gaan twijfelen over wat je doet en of het wel verantwoordelijk is wat je doet of hebt gedaan. Tegelijkertijd kan hij er ook voor zorgen dat je in je kracht gaat staan en de nieuwe situatie vol vertrouwen in gaat. Het voordeel is dat het allemaal niet echt zo uit de hand kan lopen omdat Saturnus wel zijn grenzen stelt en als het nodig is de rem erop zet.
De planeet Uranus maakt een niet harmonische verbinding met de planeet Mars waardoor ook de dingen die je onderneemt een hele andere wending kunnen nemen dan dat je verwacht.
Laat je verrassen en mee stromen met deze onberekenbare energie en neem je verantwoordelijkheid waar nodig.

De planeet Mercurius staat samen met de expansieve planeet Jupiter in Schorpioen.
De planeet Mercurius in dit teken is niet tevreden met oppervlakkige antwoorden of met antwoorden omwille van de goede lieve vrede. Hierdoor kan bovenstaand verhaal over de nieuwe maan in Weegschaal, in een ander licht komen te staan. Mercurius wil boven alles eerlijke antwoorden en alles uitzoeken tot de onderste steen boven is.  Hij schuwt geen scherpe en rake taal. Alle verborgen thema’s, zoals onder andere psychisch – of seksueel misbruik komen nu aan het licht. Mercurius krijgt hierbij ondersteuning van Jupiter om verborgen thema’s die met macht en manipulatie te maken hebben, naar buiten te brengen en bespreekbaar te maken waardoor beschadigde mensen erkenning kunnen gaan vinden en er een stukje heling (Jupiter) kan plaatsvinden.

Ben je nieuwsgierig geworden hoe dit in jouw geboorte horoscoop uitwerkt dan kun je me altijd een berichtje sturen om een afspraak te maken. Ik zie ernaar uit.

Veel plezier met de uitwerking van deze Nieuwe Maan.

Harte groet Trudy

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

Plaats een reactie