Volle Maan in Ram

Volle Maan in Ram op 5 oktober 2017, om 20.39 uur.

Bij deze volle maan staat de Zon in het teken Weegschaal en de Maan in het teken Ram. Dit is de as van ik (Ram) en de ander (Weegschaal). Het teken Weegschaal gaat ook over harmonie, relaties en balans. Bij deze volle maan is het belangrijk om te onderzoeken of je in evenwicht bent met jezelf, want ben je dat niet is het ook moeilijk om een goede relatie op te bouwen met een ander. Welke delen van jezelf hebben meer liefde en aandacht nodig. Met de Maan in Ram is het een goed moment om te voelen waar jij genoeg ruimte laat voor jezelf. De Weegschaal houdt veel rekening met de ander vaak ten koste van zichzelf.

De planeet Mercurius van de communicatie staat samen met de Zon en dus ook tegenover de Maan, dit vraagt om communicatie en analyse. Laat hier vooral je hart spreken.
De Zon, de Maan en Mercurius gaan binnenkort een spanningsaspect maken met de planeet Pluto, daarom is het een goede tijd om jezelf eens goed onder de loep te nemen en licht op je schaduw kant te durven laten schijnen. Zo kun je oude thema’s die je niet verder meer helpen loslaten en jezelf bevrijden. Je kunt al je woorden ook opschrijven (Mercurius) en op deze manier verwerken.

De planeet Neptunus maakt een ongemakkelijke verbinding met de Zon en Mercurius. Dit kan ervoor zorgen dat je emoties overneemt van anderen die je niet zo makkelijk los kunt laten. Geloof niet alles wat er gezegd wordt, probeer zo goed mogelijk te luisteren naar je Innerlijk dan zit je altijd goed.

De Planeet Mars staat samen met de planeet Venus aan de hemel in het teken Maagd met een mooie verbinding met de planeet Pluto, tijdens deze volle maan. Mars hoort bij het teken Ram en Venus bij de Weegschaal. Dat geeft deze volle maan extra dimensie. Er is behoefte aan een relatie waarin passie, liefde, uitdagingen en seksualiteit zich kunnen verbinden. Ook al staan beide planeten in een niet zo gepassioneerd teken de behoefte aan een uitdagende en baan doorbrekende (Pluto) relatie is er wel degelijk. Een mooie uitlaatklep om energie af te voeren is via creatieve expressie.

Ik wens je een heerlijke romantische Volle Maan.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Plaats een reactie