AWAKEN

AWAKEN is de etherische olie die uitstekend past bij de Volle Maan in het teken Vissen van 6 september 2017.
De Volle Maan in Vissen gaat over jezelf weer wakker maken om je in verbinding te stellen met je hogere Zelf.
AWAKEN maakt je wakker en neemt jezelf mee naar het volgende niveau!
Awaken is een mooie mix die ons helpt om het innerlijke bewustzijn te laten ontwaken. Het zal ons ondersteunen bij het maken van de noodzakelijke persoonlijke veranderingen die nodig zijn om onze dromen en doelen te manifesteren.
Gebruik Awaken om uw doelen te verbeteren door meditatie of visualisatie, zodat je je kunt openen naar je ware authentieke zelf. Het helpt ook om negatieve herinneringen los te laten. Awaken zal bijdragen aan het stimuleren van de creativiteit en de intuïtieve kant van de rechter hersenhelft. Dus als je altijd vastzit in de linker logische kant van de hersenen en je wilt je spirituele bewustzijn vergroten, dan is Awaken daar een hele goede olie voor.

Gedocumenteerd gebruik:
Aftershave, aura, balans, verlicht verveling, gesloten mind, verwarring, dagdromen, overlijden, emotionele transformatie, energiek, angst, het overwinnen van mentale vermoeidheid, schuld, bezetenheid, potentie, zelf aanpassen, spiritueel, sympathie, de overgang in het leven, derde oog, visualisatie en heelheid.
Aromatische invloed: Kalmeren en balanceren. Mentale spirituele invloed:
De olie helpt ons inter-dimensionaal te verbinden en ons bewustzijn te vergroten. Het helpt bij het bevrijden van negatieve emoties van hopeloosheid, of het vastzitten in vernedering; en het zorgt voor de ondersteuning die nodig is voor ons om de overgang naar een betere plek te bewerkstelligen.

Wat je ook wilt ontwaken in je leven of bedrijf, ga vanuit die intentie de olie gebruiken en de olie zal je helpen om te laten zien wat er moet worden getransformeerd of wakker worden gemaakt voor je om datgene te bereiken en te worden.
Invloed Chakra: Het opent de keel chakra en het derde oog chakra Gebruik: Onverdund,
vervolgens:
◊ Gebruik een aantal druppels (2-4) op je polsen, rand van de oren, voorhoofd, nek en voeten;
◊ Voeg een aantal druppels (2-4) toe aan het badwater (gebruik epsomzout om in op te lossen);
◊ Breng de olie aan op VitaFlex punten;
◊ Inhaleer de olie;
◊ Doe de olie in de diffuser;

Voorzorgsmaatregelen:
Awaken essentiële olie heeft geen bekende contra-indicatie. Echter, let wel op bij directe blootstelling aan zonlicht binnen 24 uur na gebruik, het kan dan lijden tot ontstekingen van de huid (dermatitis).

 

Pin It on Pinterest

Share This