Volle Maan in Vissen

Woensdag 6 september 2017, is het Volle Maan om 9.03 uur.
Deze Volle Maan staat in het teken Vissen op 13°53′, samen met de planeet Neptunus, deze planeet speelt een belangrijke rol omdat hij de heerser is over het teken Vissen. Dit zorgt ervoor dat je behoorlijk gevoelig bent voor emoties vanuit je omgeving waardoor je niet zo goed bij je eigen energie kan blijven. Je kunt je verward voelen en je bent vrij makkelijk te beïnvloeden en je hebt de neiging om weg te dromen in een wereld van romantiek, liefde en kosmische eenheid waar je nu zo’n behoefte aan hebt.  Laat je niet door mooie woorden en beloftes verleiden maar probeer toch echt je grens duidelijk neer te zetten.
De Zon in het teken Maagd die tegenover de Maan in Vissen staat, heeft het nu wat moeilijk om zich goed geaard te voelen en de praktische, nuttige, ordenende en ijverige kant van dit teken neer te zetten. Dat kan wel leiden tot wat irritaties en frustratie, zeker nu de planeet Mars het teken Maagd is binnen gegaan en zijn passie, die hij in de Leeuw heeft opgedaan, vorm wil gaan geven. Waarschijnlijk heb je meer behoefte aan fotografie, schilderen, mediteren, mystieke ervaringen en/of om naar muziek te luisteren. Durf open te staan voor creatieve expressie waar deze volle maan je alle ruimte voor geeft.  Via creatieve expressie kun je boodschappen of inzichten ontvangen bij deze prachtige stand van de Maan in Vissen samen met Neptunus.
Het teken Vissen en het teken Maagd zijn beide dienstbare tekens en zijn geneigd zichzelf weg te cijferen en anderen voor te laten gaan. Schenk vooral toch ook aandacht aan jezelf, ben je dienstbaar aan jezelf en wat je nodig hebt om je innerlijke behoeften naar buiten te brengen. Ook hier kun je weer via creatieve expressie en meditatie inzicht in krijgen.
De uitdaging bij deze Volle Maan is ook om chaos, droom en fantasie (Vissen) en orde, detail en realiteit (Maagd) in balans te brengen. Hier kun je de komende twee weken verder aan werken.

Heb je planeten rond de 13de graad in je geboorte horoscoop staan dat zal je bovenstaande beslist voelen. Ben je jarig op deze dag dan speelt deze energie het hele jaar een rol voor je. Wil je weten hoe deze Volle Maan bij jou uitwerkt, dan kan ik je via een consult hier meer over vertellen.

Veel plezier met deze creatieve Volle Maan in Vissen.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Plaats een reactie