MERCURIUS Retrograde

13 augustus 2017

De planeet Mercurius (communicatie) loopt retrograde op 11° Maagd, vanaf 14 augustus tot 7 september op 28° Leeuw.

Tijdens de retrograde stand van Mercurius gebeurt het vaak dat afspraken niet doorgaan, de communicatie niet soepel verloopt, je elkaar verkeerd begrijpt, lange files, computerproblemen, de post/pakjes komen niet op tijd aan of raken zoek, telefoonstoring, een deal die je wilt sluiten gaat op het laatste moment niet door of wordt uitgesteld. Je kunt voor verrassingen komen te staan, ga er soepel mee om, boosheid en frustratie maken het alleen maar erger.
Nu de planeet Mercurius in het teken Maagd (zuivering, reiniging, opruimen en analyseren) staat is het ook tijd om eindelijk je achterstand van je administratie weg te werken, kasten op te ruimen, of je ramen te lappen, je huis schoon te maken. Kortom alles wat met opruimen, uitzoeken en schoonmaken te maken heeft vraagt om aandacht. De Maagd ziet in elk stofje de Goddelijke vonk.

In deze periode geen contracten tekenen, mits het al in de eindfase is, dan kan het nu afgerond worden, maar toch heel goed de kleine lettertjes lezen of na laten kijken door een deskundige.
Het kopen van iets nieuws kun je beter nog even uitstellen tot na 9 september. Maar was je al een tijdje van plan om iets te kopen dan is het nu wel de tijd om dit te doen. Voor alles wat je uitgesteld hebt is tijd om actie te ondernemen.

Daarnaast gaat het niet alleen om materiele zaken natuurlijk maar ook om fysieke, emotionele en geestelijke reiniging. Misschien is het nodig om je voeding aan te passen om je weer beter te voelen. Als er op emotioneel gebied dingen zijn blijven liggen is het ook hier nu de tijd voor om te onderzoeken hoe je het vrij kan maken. Ook is het van belang om op het geestelijk gebied te focussen om heelheid en zuiverheid in jezelf te vinden.

Ik wens je veel inspiratie en inzicht in deze Mercurius retrograde periode.

 

Harte groet Trudy

 

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Plaats een reactie