Volle Maan in Waterman

Volle Maan in het teken Waterman op 7 augustus 2017 om 20.12 uur.

Het teken Waterman staat voor bevrijding van alles wat niet meer bij deze tijd past, je losmaken van het conventionele. Vriendschappen die niet meer bij je passen losmaken en op zoek naar je nieuwe Geestverwanten. De Waterman is het intuïtieve weten, hij ontvangt het betere weten, de waarheid, rechtstreeks uit de kosmos. Dit maakt hem vrij en onafhankelijk. Deze Volle Maan geeft inzichten in oude emoties om je te bevrijden van knellende patronen die je ware ‘heldere inzichten’ blokkeren.

De Zon staat in het Vurige teken Leeuw dat vanuit passie aan zijn uniekheid en creativiteit uitdrukking wil geven. Bij deze Maanstand kun je weer bewust worden van wie jij in wezen bent door jezelf te laten reinigen door het ‘LevensWater’ van de Waterman.

Tijdens deze Volle Maan is er ook een maansverduistering: die overigens voor ons pas laat op de avond zichtbaar is in zijn laatste fase van de gedeeltelijke verduistering (de maansverduistering is tussen 17.48 en 22.53 uur).
Als de Zon, de Aarde en de Maan op één lijn staan, komt de Maan in de schaduw van de Aarde te staan. Het zonlicht schijnt op de Aarde en bereikt de Maan maar gedeeltelijk. De maan gaat over onbewuste processen, het kan daarom zijn dat je niet bewust bent van de emoties die vanuit het onbewuste spelen maar in de loop van de komende paar maanden zal het je zeker duidelijk worden. Geef je over aan je Innerlijk en laat je leiden door je Hogere Zelf.

De planeet Mars staat samen met de Zon in het teken Leeuw, dat geeft een boost aan energie en mogelijk ook zin om allerlei leuke en avontuurlijke dingen te ondernemen.
Nu we niet zo gemakkelijk bij onze onbewuste processen kunnen (ivm de maansverduistering) voelt het fijner om actie te ondernemen en onze manlijke energie sterker neer te zetten. Maar let op dat je niet te impulsief met je energie omgaat want dan kom je jezelf tegen en daar word je niet blij van. Laat je ego niet de overhand krijgen maar wel je hart van goud.
De planeet Mars staat net als de Zon ook tegenover de Maan, dat kan je prikkelbaar, ongeduldig en geïrriteerd maken. Daar waar je je anders nooit druk over maakt daar kun je nu last van hebben zoals b.v. je afreageren op je omgeving. Tel eerst tot tien en onderneem dan pas actie.

De planeet Jupiter is de geluksbrenger maakt veel tot een succes, hij is de optimist en is ook opzoek naar expansie. Alles waar ’te’ voor staat hoort bij Jupiter. Deze staat in verbinding met de Zon, de Maan en met Pluto, alles bij elkaar is dit een stand die tot grote successen kan leiden. De schaduwkant kan ook naar boven komen, zoals in de vorm van machtsmisbruik of koste wat het kost je doel willen bereiken. Overbodig om te zeggen dat de schaduwkant voor je omgeving en voor jezelf uiteindelijk verkeerd uit kunnen werken.

Hoeveel je van bovenstaande merkt hangt ook af van de planeetstanden in je eigen geboortehoroscoop en vooral ook in welke levensgebied de Volle Maan uitwerkt.

Ik wens je een fijn weekend en een inspirerende Volle Maan en Maansverduistering.

3 augustus 2017.

 

 

 

 

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

3 gedachten over “Volle Maan in Waterman”

Plaats een reactie