Nieuwe Maan in het teken Leeuw

Zondag, 23 juli 2017, om 11.46 uur, is het Nieuwe Maan in het vurige en warme teken Leeuw.
Deze nieuwe maan staat op o° Leeuw samen met de planeet  Mars.
De Leeuw is het teken dat in de zomervakantie valt: genieten, luieren, uitgaan, zich mooi maken, dansen, in het middelpunt willen staan en alles uit het leven halen. Dat is één uitdrukkingsmogelijkheid van de Leeuw, een andere uitdrukking is het opzoek gaan naar je Innerlijke Goud via mediatie of creatieve expressie, dat is natuurlijk waar het werkelijk om gaat. Hoe goed sta je in verbinding met de diepere lagen van jezelf. Welke passie zit er in je, wat wil je diep vanbinnen aan de buitenwereld laten zien. Dan komt de vraag natuurlijk: durf je je kwetsbaar op te stellen. Als je in alle opzichten van jezelf houdt dan heb je geen bevestiging meer nodig uit de buiten wereld om je krachtig te voelen dan kan je creatieve energie van binnenuit volop stromen.
Wat heb je nog nodig om je passie echt naar buiten te laten komen om werkelijke te zijn wie je bent? Tijdens deze Nieuwe Maan kun je via meditatie of intuïtieve expressie contact maken met je innerlijk kracht. Leef je vooral uit en laat je gaan via schilderen, tekenen, dans en muziek of via welke expressie dan ook. Op deze manier kun je je Innerlijk Leiderschap weer oppakken.
De planeet Mars staat ook samen met deze Nieuwe Maan en dat geeft je een energie om jezelf tot expressie te brengen. Laat je niet beperken door angst of onzekerheid, ga ervoor. Natuurlijk kan het ook zijn dat een ander je kwetsbare kant triggert waardoor je opgekropte boosheid of jaloezie naar buiten komt en je ego een deuk oploopt.  Blijf goed bij jezelf want jij bent goed zoals je bent, niemand is meer of minder dan jezelf.

Wil je weten waar voor jou deze Nieuwe Maan valt in je geboortehoroscoop, voel je vrij om een consult te bespreken. Dan maak ik een combinatie met een Encaustic tekening waarin je aanwijzingen vindt om je Passie naar buiten te brengen.

Ik wens iedereen een heerlijke Creatieve Leeuwmaand op naar de Volle Maan.

23 juli 2017.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Plaats een reactie