Nieuwe Maan in het teken Kreeft

Zaterdag 24 juni 2017 is het Nieuwe Maan in op 2° 47´ Kreeft om 4.30 uur.

Met de nieuwe maan staat de Aarde tussen de Maan en de Zon in en zien we alleen haar schaduw. De Maan als vormgeefster kan nu alles wat vanuit je schaduw aandacht nodig heeft naar boven halen. Vooral via intuïtieve creativiteit, zoals intuïtief wastekeningen, -schilderen, – tekenen, -schrijven of – boetseren, kunnen onbewuste patronen zichtbaar worden. Op deze manier kun je vrij van oude patronen verder gaan om je potentieel tot bloei te laten komen.

Het teken Kreeft gaat o.a. over je eigen roots, je thuis, familiebanden, huis en haard, oude vastgehouden patronen, verzamelen van spullen om je veilig te voelen en niet te vergeten de wisselende stemmingen waar de gevoelige Kreeft regelmatig door overvallen wordt. Deze thema’s spelen een grote rol, zo ongeveer een aantal dagen vóór deze nieuwe maan tot aan de komende volle maan, en vooral ook omdat de Maan heerser is over het teken Kreeft heeft dit grote invloed op je gevoelsleven. Dit maakt ook dat je extra gevoelig bent voor emoties die verbonden zijn met je veilig voelen vanuit je kindertijd. Hoe veilig voel je je nu in jezelf, je eigen innerlijke woning? Daar waar oude zaken nog zijn blijven liggen krijg je nu de mogelijkheid om deze op te ruimen. Durf jezelf te koesteren in de onbaatzuchtige en onvoorwaardelijke kosmische liefde vanuit je hart.

De Maan gaat ook over eb en vloed en over alles wat met water te maken heeft ook in je lichaam. Met deze warmte kan het goed zijn dat je te veel vocht vasthoudt wat weer te maken heeft met bovenstaand thema: wat houd je nog vast uit het verleden aan oude emoties. De Maan gaat over je maag, wat kan je wel en niet verteren en dat gaat natuurlijk ook weer over emoties. Je lichaam vertelt veel over je emotionele gesteldheid. Het is de kunst om te te leren luisteren wat je lichaam je aan wil geven.

Dit is een tipje van de sluier opgelicht.
Wil je meer weten over hoe de nieuwe Maan en de overige planeten in jouw horoscoop uit kunnen werken, dan geef ik je graag een consult.

Harte groet Trudy

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

Plaats een reactie