Volle Maan in het teken Boogschutter

 

 

 

 

Deze Volle Maan staat  op 18°53’’ in het teken Boogschutter op vrijdag 9 juni 2017 om 15.11 uur.
De Maan in het teken Schutter maakt enthousiast, optimistisch, bevlogen, impulsief, soms ook naïef en wil zijn pijlen richten op zijn doel(en) in de toekomst en wil graag zijn visie uitdragen het enige wat tegenwerkt zijn je beperkende gedachten, oordelen en overtuigingen. Nu bij deze volle maan (de Bloemmaan) is het van belang om te kijken wat heb ik werkelijk tot bloei gebracht en waar valt nog verder aan te werken om je werkelijke doel te bereiken zonder dat je te veel gaat versnipperen van je energie met de Zon in het teken Tweelingen. Het teken Tweelingen kan soms net als een vlinder bij elke bloem honig halen waardoor hij zijn energie kan versnipperen en aan de oppervlakte blijft steken en niets echt uitdiept om een doel te bereiken. De uitdaging bij deze volle maan is om je niet af te laten leiden van je doel en ze nodigt je uit om je gedachten patronen te onderzoeken om je te bevrijden van oude beperkingen.

De planeet Jupiter, die bij het teken Boogschutter hoort, staat in een wat moeilijke verbinding met de planeet Neptunus. Bij deze verbinding is het extra belangrijk om realistisch te kijken naar je doel en het niet mooier te maken en te veel te idealiseren waardoor je doel niet meer haalbaar is. Zeker ook omdat zowel de Zon als de Maan de energie van de planeet Neptunus nog bij zich dragen, wat er extra voor kan zorgen dat je afdwaalt en niet gemakkelijk bij je eigen energie kan blijven.

De planeet Saturnus staat dicht bij deze Volle Maan en helpt weer een handje om je doelen realistischer te maken en oude gedachten patronen te doorbreken om je vrij te kunnen bewegen zoals je verlangt om te Zijn.

De planeet Pluto maakt een ongemakkelijke verbinding met de Zon waardoor emoties omhoog kunnen komen en er een gevoel van machteloos kan ontstaan. Deze krachtige planeet nodigt je uit om te onderzoeken waar deze emoties vandaan komen, doe je dat dan zul je zien dat je oude pijn los kunt laten waarbij je dichter bij je eigen innerlijke Kracht komt.

Deze week is er overigens toch al een overgang van energieën ontstaan omdat de planeet Mars in het teken Kreeft is gaan lopen, een overgang van handelen vanuit het denken naar handelen vanuit emotie.
De planeet Mercurius is in zijn eigen teken gaan lopen en daardoor is er weer snelheid en helderheid in het denken en communicatie ontstaan.
De planeet Venus is in haar eigen teken Stier gaan lopen waardoor het genieten is van alles wat moeder aarde ons schenkt, samen lekker eten en drinken, romantiek en alles wat daarbij komt kijken.
De planeet Jupiter staat op dit moment stil en komt weer langzaam op gang waardoor er kans is dat zaken die stagneerden weer opgang gaan komen, zeker bij deze volle Maan.

Ik wens je een heerlijke uitbundige Volle Maan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

Plaats een reactie