INNER CHILD e.o.

De etherische olie die voor mij uitstekend bij de VOLLE MAAN van vandaag past is de INNER CHILD.
De Volle Maan staat in het teken Schorpioen en vraagt om oude pijnen en angsten uit het verleden vrij te maken om je ware potentieel naar buiten te brengen.

INNER CHILD – kalmeert en herstelt onze verbinding met onze kern
Het is een kalmerende blend en ruikt heerlijk. Speciaal gemaakt voor ons om het contact te herstellen met ons innerlijk kind, ons innerlijk zelf dat de kern is van wie we zijn. Heel vaak is dit afgesneden. Onwetend, omdat we onbewust nog steeds bezig zijn onze ouders, onze leerkrachten en iedereen te plezieren, i.p.v. echt naar onszelf te kijken.
Dit is vooral het geval wanneer een kind is mishandeld/misbruikt. Ook kan dit komen door emotioneel misbruik. Het kan helpen om het leven te accepteren zoals het was, i.p.v. altijd de schuld te geven aan de kindertijd. Men wil niet steeds de schuldvinger wijzen, maar weet ook niet hoe dan wel voorwaarts te gaan.
Inner child kan als een warme deken van veiligheid zijn en in die ruimte kun je er naar kijken en vele dingen loslaten die je tegenhouden in je leven. Het kan je door vele moeilijke veranderingen helpen. Onthoud dat het meeste van onze conditionering gebeurt als we jong zijn, deze emotionele patronen hebben onbewust invloed op ons dagelijks leven. Laten we hier geen slachtoffer van blijven, laat het los en ga voorwaarts.

10 MEI 2017

Pin It on Pinterest

Share This