Volle Maan in Schorpioen

 

Volle Maan in het teken Schorpioen

De Zon staat in het teken Stier tegenover de Maan in het teken Schorpioen, op 10 mei 2017 om 23.43 uur.
Het teken Stier heeft materiële zekerheid nodig om zich goed te voelen, alles wat hij kan zien, ruiken, voelen en proeven geeft hem die zekerheid. Het teken Schorpioen daarentegen wil alles onderzoeken wat niet zichtbaar is en onder het oppervlak verborgen is om zich goed te voelen. Het is nu de kunst om hierin een balans te vinden.

Deze Volle Maan vraagt van ons: welke verborgen talenten wil je in het licht gaan zetten. Wat zijn je kwaliteiten die al langere tijd in je zitten en die verlangend het daglicht willen zien? Blijf je ze wegstoppen (Schorpioen) en dat wat verborgen is vasthouden (Stier) of kies je ervoor de pijn en angsten die je tegen houden vrij te laten waardoor je kunt stralen en schitteren. Het kan ook zijn dat je het juist moeilijk vindt om te schitteren in de buitenwereld omdat je niet afgewezen wilt worden of dat je bang bent dat je talenten niet gewaardeerd worden door anderen uit jaloezie of afgunst.  Ook hier is het om opzoek te gaan naar de verborgen pijn die daar opzit.

Het is des te meer van belang dat je dit thema nu gaat uitdiepen omdat ook de planeet Pluto, die bij de Schorpioen hoort, verbonden is met deze Volle Maan. De planeet Pluto gaat over transformatieprocessen, en neemt je mee naar de onderwereld om je te helpen om dat wat weggestopt is, je licht op te laten schijnen voordat het je hele systeem gaat vervuilen. Ga deze uitdaging aan en laat je mee voeren via een volle maan meditatie, intuïtief tekenen, – schilderen, – wastekenen of – schrijven, om dat wat verborgen is tevoorschijn te toveren. Je zult er verstelt van staan wat je naar boven haalt.

Door de samenstand op dit moment van de planeet Uranus en de planeet Mercurius in het teken Ram, kan het je helpen om plotselinge inzichten naar boven te halen als je je intuïtie laat spreken via bovenstaande technieken. Deze samenstand maakt ook ongeduldig, onrustig en snel geïrriteerd, laat je niet uit je eigen energie halen en tel af en toe tot tien, want het is nu een tijd om voor je eigen vrijheid te kiezen door je te bevrijden van dat wat je tegenhoudt om te gaan voor wie je werkelijk bent.

Hieronder heb ik mijn eigen wastekening met de energie van deze komende Volle Maan neergezet. Als je het leuk vindt kun je je laten meevoeren met deze energie door in de tekening te stappen en te voelen wat het met je doet. Waar word je naar toegetrokken en wat heeft het je te vertellen, herken je situaties uit je eigen leven hierin die om oplossing vragen? Stel je open en laat het gebeuren. Ik wens je een inspirerende reis. Als je het fijn vind kun je je ervaring hieronder met me delen.

Veel plezier bij deze Volle Maan,

Liefs Trudy.                         8 mei 2017.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

Plaats een reactie