Open Gate to the Universe

Hierbij wil ik je uitnodigen om je mee te laten voeren met de energie van deze tekening (scroll verder naar beneden om de hele tekening te kunnen zien).

Neem de tijd om de tekening op je in te laten werken, sluit dan je ogen en voel wat er met je gebeurt, voel wie of welk Licht Wezen contact met je zoek.
Luister dan naar het gefluister om je heen.
Luister met je hart en je wordt vervuld van Liefde en Warmte van uit de Kosmische Onvoorwaardelijke Liefde. Stel je hier voor open ……. Kom dan langzaam weer terug naar de plek waar je nu bent.

Ik ben benieuwd wat je hebt ervaren.

Fijne Paasdagen en veel Liefs…..

Trudy

16 april 2017

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

5 gedachten over “Open Gate to the Universe”

 1. Prachtige tekening. Ik zie genoeg helpers voor mijn pad en wat ik neer wil zetten in de wereld!! Dank je wel, ik krijg meer vertrouwen in de toekomst en in mijn eigen kracht:)

  Beantwoorden
 2. Vind het een prachtige tekening. Behalve een warm gevoel van binnen heb ik jammer genoeg niets ervaren. Geen fluisterstemmen, geen (licht)wezen e.d. Ben wel benieuwd wat anderen hebben ervaren.

  Beantwoorden
  • Hoi Linda,
   Iedereen ervaart het natuurlijk anders, dat je er een warm gevoel bij krijgt is al heel belangrijk. Dat je het andere niet hebt ervaren kan ook op een ander moment beleefd worden. Als je regelmatig deze of een andere oefening doet, kan het zijn dat je een diepe stilte gaat ervaren waarin je iets kunt waarnemen. De een ziet iets de ander voelt iets en weer een ander hoort iets. Dat is zo verschillend. Geniet van de warmte die je gevoeld hebt en als je je niet lekker voelt ga dan terug naar dit moment en laat de warmte weer door je heen stromen.
   Liefs Trudy

   Beantwoorden
 3. Helena.
  Ik dacht aan onze zoon. Hij zei dat hij goed voor zijn kind ons kleinkind en bonuskinderen zou zorgen.
  Vannacht droomde ik over hem. Dat alles goed kwam!
  Wij zien hem en de kinderen maar een paar keer per jaar. Hij heeft het contact met zijn zussen verbroken.
  Hoop dat mijn droom een voorteken is! Na ruim 4 jaar.

  Beantwoorden

Plaats een reactie