Nieuwe Maan in het teken RAM

Nieuwe Maan in het teken RAM, 28 maart 2017, om 4.56 uur

Nieuwe Maan is altijd een moment van introspectie, jezelf naar binnen keren om te kijken wat je voor de komende tijd uit wilt zetten aan plannen. Ook is het hierbij de tijd om te kijken welke eigenschappen je niet meer nodig hebt om die los te kunnen laten. Hierdoor is er weer plaatst om iets nieuws uit te proberen, iets wat beter bij je past.

Deze Nieuwe Maan in het teken Ram hoort zo bij de lente, een nieuw begin. In de natuur komt alles langzaam maar zeker boven de grond en je proeft de kracht van groei die in de lucht hangt. De Ram wil mee in deze groei, naar buiten stormen en niet nadenken maar doen. Hij wil vol passie en onbevangen vanuit zijn intuïtie gaan waar hij voor staat.
De Ram is ook het kind van de dierenriem, een kind dat zelf op onderzoek wil en alles zelf wil ervaren. Soms kan hij onstuimig te werk gaan en erachter komen dat het niet slim was wat hij heeft gedaan. Vervolgens gaat hij op een andere manier weer verder. Het vuur van de Ram kan snel op laaien en ook weer even snel verdwijnen, met het aanleren van geduld en doorzettingsvermogen kan hij tot iets groots komen.
De Ram kan op zichzelf gericht zijn en zo opgaan in wat hij doet dat hij vergeet dat de ander ook deel uitmaakt van zijn leven. Deze Nieuwe Maan heeft ook met relaties te maken, hoeveel houd je van jezelf en hoeveel van de ander. Met Venus retrograde dicht bij deze Nieuwe Maan is deze vraag van belang, hoe wil je vanuit liefde met jezelf en de ander omgaan. Er is een extra behoefte aan harmonie met jezelf en de ander.

De planeet Mars, die de heerser is van het teken Ram staat in het teken Stier in verbinding met de planeet Neptunus. Dit kan ertoe bijdragen dat er geen overhaaste beslissingen genomen worden en is van belang dat je helder maakt voor jezelf wat je echt wilt omdat de Planeet Neptunus ervoor kan zorgen dat het niet altijd even duidelijk is wat je wilt doen. Inspiratie en fantasie zijn volop aan bezig het is alleen nog de kunst om er is moois en bruikbaars van te maken.

Ik wens je veel plezier met het maken van concrete en heldere plannen en luister goed naar je intuïtie want dat is waar het teken Ram voor staat. Geniet vooral van deze prachtige Lente tijd.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Plaats een reactie