Waterwezen

Vandaag, 18 maart 2017, voelde ik ineens een grote behoefte om een Encaustic tekening te maken. Het was alsof ik gestuurd werd naar mijn werktafel, ik pakte blind een aantal kleuren en ging aan de slag. Tijdens het maken van de tekening werd ik meegenomen naar een onderwaterwereld. Hier werd ik verrast door een heel licht en liefdevol Waterwezen. Zij liet mij voelen hoe het is om de Liefde voor je zelf te ervaren, om er door overspoeld te worden. Zij vertelde mij dat dit de basis is van alles wat er is, zonder deze Liefdesbron is er niets. Als je deze Liefde in jezelf ontdekt hebt kun je dit verder uitstralen en omzetten door middel van creatieve expressie. De Liefde is zichtbaar in de vlinders, de bloemen, de dieren en de ontluikende natuur. Maar ook in elke mens zit (soms diep) van binnen deze Liefdesbron die bij velen door pijn afgesloten is. Door je voor deze werkelijke onbaatzuchtige Liefde open te stellen vind je je ware IK.

In deze retrograde periode van Venus is het een mooie gelegenheid om het contact met je Innerlijke Liefde te maken, dat is een voorwaarde voor het grootste geluk in je leven. Dit ligt enkel en alleen in jezelf.

Geniet van de Venus retrograde periode die nog duurt tot 15 april.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

2 gedachten over “Waterwezen”

    • Dank je Linda, als je de tekening in gaat via meditatie, zou het heel goed kunnen dat je ook voor jezelf een boodschap mag ontvangen. Zeker nu de planeet Venus nog ‘achteruit loopt aan de hemel’ kan het je helpen inzichten te krijgen in wat voor jou nog nodig is om de onvoorwaardelijke liefde voor je zelf te kunnen toelaten of te ervaren. Liefs Trudy

      Beantwoorden

Plaats een reactie