URANUS

15 februari 2017

Vanmorgen vroeg tot een uur of acht was de Planeet Jupiter schitterend te zien in de buurt van de Maan. Ze staan samen aan de hemel en de Maan gaat steeds dichter naar Jupiter toe vandaag en om 17.58 uur staan exact op dezelfde graad.

De hele dag is er een voelbaar gespannen optimisme en behoeft om elkaar op te zoeken en over allerlei filosofische onderwerpen elkaar uit te dagen. Tijdens deze ontmoetingen kan er ook een emotionele lading voelbaar zijn (van het spanningsaspect van de Maan en Pluto), waarin nogal wat frustraties en irritaties naar boven komen die plotseling naar buiten gebracht worden waardoor er nogal wat opschudding en onbegrip kan ontstaan.
Door de verbinding van Saturnus met de Maan en de Zon is er een grote kans dat je je verantwoordelijkheid weer oppakt en op een volwassen manier het gesprek afrondt. Overigens is de planeet Saturnus prachtig te zien aan de avondhemel in het zuidwesten.
Met de zon nog in het teken Waterman heeft iedereen zijn eigen vrijheid nodig en vrije meningsuiting. Blijf goed bij jezelf en voel waar je jezelf nog van kan bevrijden om je weer helemaal vrij te voelen.

De planeet URANUS hoort bij de Waterman en deze staat al geruime tijd in het teken Ram, voor die mensen die jarig zijn tussen 10 en 18 april is het de afgelopen maanden duidelijk voelbaar dat er onrust en spanning voelbaar is en behoefte om het roer om te gooien. Tevens kan het zijn dat er plotselinge situaties zich voor doen waardoor je ineens weer vooruit kunt en het oude los kunt laten. Er kunnen ineens nieuwe situaties ontstaan waar je van tevoren niet van had kunnen dromen.  Veel situaties verlopen anders dan je had gepland, dat zal het komende jaar nog verder doorwerken.
Fysiek gezien kan het zenuwgestel onder spanning staan of komen te staan.
Ook voor de mensen die tussen 10 en 18 januari, 10 en 18 juli en 10 en 18 oktober jarig zijn kunnen bovenstaande van de planeet Uranus merkbaar voelen en ervaren.
Laat je mee voeren met de veranderingen, verzet je niet want je bent jezelf er later dankbaar voor.

Fijne dag allemaal,

Warme groet Trudy

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

Plaats een reactie