Volle Maan in Leeuw

10 Februari 2017

Deze wastekening heb ik gemaakt door me af te stemmen op de gedeeltelijke maansverduistering van de Volle Maan in het teken Leeuw die 11 febr. om 01.34 uur exact is. Tijdens het maken ontstond er een gevoel van loskomen van oude patronen waardoor ik mezelf beperk, er ontstond een ruimte en vrijheid om opzoek te gaan naar nieuwe uitdagingen. Ik had het gevoel alsof ik in een voertuig stond en werd opgetild  richting een immense ruimte waardoor ik overzicht kreeg waar we als mens allemaal toe in staat zijn als we ons kunnen bevrijden van alle blokkades en indoctrinaties van onze levens. Dan is zoveel mogelijk, dan kan er een leven zijn waarin iedereen mag zijn wie hij of zij is, vol liefde en overgave.

Wat kun jij voor jezelf zien in deze tekening aan inzichten die je weer verder kunnen helpen. Ik zou het leuk vinden om het van je te horen.

Wil ze zelf ook eens ervaren hoe het is om een wastekening te maken waarin je jezelf helemaal mee laat voeren naar de diepere lagen in jezelf, laat het me dan even weten dan ben je van harte welkom om een afspraak maken voor een sessie.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

2 gedachten over “Volle Maan in Leeuw”

 1. Hi Trudy,
  Ik werd dankzij een vriendinnetje heyriggetd door je texting over de volle maan vannacht en al verder lezend bij deze tekening..
  Bijzonder inspirerend en mooi en leuk hoe je uitnodigt te reageren .
  》Het voelt als een reis idd .een speelse trip tussen / uitkomende uit/ loskomend van de grote bloedbanen – gebaande veilige wegen – het gebied van de kleinere aftakkingen-veneus- en nieuwe ruimtes. IJsglijdend en gladstrijkend. Bloedzuiverend fris????..

  Beantwoorden
 2. Hoi Patricia,
  Bedankt voor je reactie en je mooie woorden.
  Zo als jij de wastekening verwoord, kan ik daar helemaal in mee gaan, :-). Je hebt het op een beeldende manier uitgelegd. Dit was en is ook het thema van de maansverduistering wat nog tot september uitwerken kan.
  Warme Harte groet
  Trudy

  Beantwoorden

Plaats een reactie