Volle Maan in Leeuw

10 Februari 2017

Deze wastekening heb ik gemaakt door me af te stemmen op de gedeeltelijke maansverduistering van de Volle Maan in het teken Leeuw die 11 febr. om 01.34 uur exact is. Tijdens het maken ontstond er een gevoel van loskomen van oude patronen waardoor ik mezelf beperk, er ontstond een ruimte en vrijheid om opzoek te gaan naar nieuwe uitdagingen. Ik had het gevoel alsof ik in een voertuig stond en werd opgetild  richting een immense ruimte waardoor ik overzicht kreeg waar we als mens allemaal toe in staat zijn als we ons kunnen bevrijden van alle blokkades en indoctrinaties van onze levens. Dan is zoveel mogelijk, dan kan er een leven zijn waarin iedereen mag zijn wie hij of zij is, vol liefde en overgave.

Wat kun jij voor jezelf zien in deze tekening aan inzichten die je weer verder kunnen helpen. Ik zou het leuk vinden om het van je te horen.

Wil ze zelf ook eens ervaren hoe het is om een wastekening te maken waarin je jezelf helemaal mee laat voeren naar de diepere lagen in jezelf, laat het me dan even weten dan ben je van harte welkom om een afspraak maken voor een sessie.

 

Pin It on Pinterest

Share This