Volle Maan in het teken LEEUW

Zaterdagnacht, 11 februari om 01.34 is het Volle Maan in het hartverwarmende teken Leeuw, en tevens is het een gedeeltelijke maansverduistering. De eerste van dit jaar, deze energie blijft met de energie van de Zonsverduistering van 26 februari 2017 actief tot de volgende verduistering van augustus 2017. Het is een energie van gunstige kansen en mogelijkheden om je te bevrijden uit beklemmende situaties om te kiezen voor je vrijheid.

Deze Volle Maan bied je de kansen om alles wat je nog wilt neerzetten nu te doen.

De volle maan staat in het teken Leeuw, dit gaat over het stralende hart, hart voor jezelf en je dierbaren om je heen. Het gaat hier ook over eigenwaarde, zelfrespect en leiderschap. Jezelf durven laten zien vanuit een creatieve expressie, jezelf onderscheiden van anderen.  Leiderschap en autoriteit in eerste instantie over jezelf en vandaar uit over anderen.

De Zon staat in het tegenoverliggende teken Waterman die gaat ook over jezelf durven zijn, je authentieke ik laten zien, je onderscheiden van anderen en vooral ook kiezen voor je eigen vrijheid en meningsuiting. Sta op voor wie je bent ongeacht wat een ander ervan vindt. Het gaat natuurlijk ook over het sociale gebeuren en zielsverwanten.

De planeet Uranus maakt met de Maan en de Zon een mooie verbinding waardoor je de kans krijgt om in iets nieuws te stappen waar je tot nog toe alleen maar van kon dromen. Uranus zorgt vaak voor onverwachte verrassingen. Omdat ook de planeet Saturnus nauw verbonden is in dit spel kan deze de vormkracht geven die nodig is om iets tot stand te brengen.

Samen vormen deze planeten, de Maan, de Zon, Uranus en Saturnus een prachtige vlieger aan de hemel, je krijgt nu de kans om je vlieger op te laten, met andere woorden je krijgt de kans en de mogelijkheid om je talenten neer te zetten waar je later de vruchten van kunt gaan plukken.

De Volle Maan kan alles ingang zetten als je je kansen pakt, deze kansen zijn kortdurend dus maak er gebruik van.

Tevens is er nog een tweede vlieger te zien waarbij Jupiter ook meedoet. Jupiter is de planeet die je over de streep helpt, waar Saturnus af en toe kan afwachten kan Jupiter je net die zet geven om je vlieger op te laten.

Er ontstaat door o.a. de 2 vliegers aan de hemel, een ander patroon dat wel een Mystieke Piramide of Pentagram genoemd wordt. Dit patroon komt maar zelden voor aan de hemel. Dit is een uitzonderlijke samenstand van 5 planetaire energieën. Het gaat om de planeten Saturnus, de Zon, de Maan, Jupiter en Uranus, waardoor we een Kracht in ons aan kunnen boren om datgene neer te gaan zetten waar je altijd al van gedroomd hebt. Saturnus zorgt voor een doorzettingsvermogen om echt door te pakken.

De planeet Cheiron doet zijdelings ook nog mee en helpt je om oude wonden uit het verleden te helen door juist nu de stap te zetten om je angsten vrij te laten en de uitdaging aan te gaan om jouw droom te verwezenlijken. Het gaat hier meestal om oude wonden uit je jeugd die je ver weggestopt hebt. Pak je dit niet op dan kun je verzanden in slachtofferschap en is het moeilijk om je Innerlijke Kracht neer te zetten. Met alle kansen die deze Volle Maan en de planeetverbindingen je bieden kun je hier je mogelijkheid pakken om een mooie sprong voorwaarts te maken.

Ben je benieuwd hoe dit in jouw geboortehoroscoop uitwerkt,  bel me dan gerust voor een afspraak.

Ik wens je een fijne Volle Maan

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

1 gedachte over “Volle Maan in het teken LEEUW”

Plaats een reactie