Volle Maan in Kreeft

Deze tekening staat voor de Volle Maan in Kreeft, van vandaag, tegenover de Zon in het teken Steenbok.
Links de vrouwelijke, emotionele, ontvangende, zorgende en voedende energie met de ronde vormen, van de Volle Maan in Kreeft en rechts de mannelijke, daadkrachtige en zakelijke energie van de Zon in Steenbok.
Bij deze Volle maan is het belangrijk om beide energieën met elkaar in balans te brengen. Het Innerlijke Licht komt steeds meer naar buiten na de donkere dagen, het wordt ook langzaam maar zeker weer langer licht. De zaadjes in de grond proberen weer door de aardkorst naar buiten te komen om straks tot volle bloei te komen, zoals Bette Midler zo prachtig omschrijft in haar lied: The Rose.
In deze periode is het ook van belang om je te bevrijden van familie patronen die niet meer bij je passen. Het is nu jou tijd om jezelf vanuit je eigen roots te laten zien, puur vanuit uit je eigen Zijn. Want de planeet Uranus staat in verbinding met deze Volle Maan dan is het belangrijk dat je laat zie wie jij bent vanuit je eigen uniciteit wat een ander er ook maar van vind.Denk uit of the box en durf te gaan.
Dit is maar een tipje van de sluier opgelicht, wil je meer weten, voel je vrij om een afspraak te maken voor een consult.
 
Warme harte groet Trudy

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Plaats een reactie