Bevrijding van oude patronen en pijn.

Bij deze Volle Maan van 12 januari in het teken Kreeft, die gaat o.a. over familie thema’s en jezelf vrijmaken van patronen die niet meer bij je passen. Die je tegenhouden om je ware zelf te kunnen zijn.
Hierbij kunnen de etherische olie van SARA en RELEASE je ondersteunen bij dit proces.

RELEASE:
Helpt je loslaten bij wat je ook maar tegenhoudt! Release essentiële olie is een zeer effectieve mix voor het vrijgeven van negatieve of traumatische herinneringen die zijn opgeslagen op een cellulair niveau. Deze olie is ook zeer nuttig in het vrijgeven van woede en andere negatieve emoties die worden opgeslagen in de lever.
Wanneer we in staat zijn om de emoties die verbonden zijn met herinneringen die ons niet langer dienen los te laten, kunnen we verder gaan in ons leven. Wat je ooit terughield om los te laten, daarbij kan Release je ondersteunen om het los te mogen laten!

SARA:
Brengt vrijheid en gemoedsrust! SARA is een unieke mix van zeven verschillende oliën die helpen om stress en negatieve emoties los te laten. Dit is een fantastische olie voor dieren en mensen die traumatische ervaringen hebben zoals, misbruik (ritueel of seksueel), die worden opgeslagen en geprogrammeerd in het cellulaire geheugen om dit los te mogen laten. Het kan ook een simpele traumatische ervaring zijn van bijvoorbeeld het uit een boom vallen wanneer je een klein kind bent.
Het is een olie die emotioneel ontspant en balanceert. Het is een olie die zeer krachtig werkt bij het emotionele herstel.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

Plaats een reactie