Nieuwe Maan in het teken Steenbok

Deze nieuwe maan staat op 8° Steenbok. De Zon en de Maan hebben elkaar in de armen gesloten. Ze staan ‘veilig en warm’ bij elkaar.  Het is weer tijd voor inkeer en nieuwe zaadjes planten. In het teken Steenbok is het tijd om plannen nu stevig in het zadel te zetten om er zeker van te zijn dat ze tot een succes uitgroeien. Dit is een mooie stand voor deze tijd van het jaar om bij jezelf naar binnen te gaan om het Licht op je schaduwkanten te laten schijnen waardoor je op kunt gaan in het Kosmische Innerlijke Licht. Zeker omdat de planeten Mars en Neptunus ook elkaar gaan omarmen in het teken Vissen (opgaan in kosmische liefde), in verbinding staan met deze Nieuwe Maan, die voor het hoogste goed wil gaan.

De planeet Mercurius loopt nog tot begin januari ‘achteruit’ aan de hemel en dat vraagt ook om bij jezelf naar binnen te gaan om oude situaties los te gaan laten, op te ruimen enz. Deze planeet staat ook samen met de Zon en de Maan dit geeft een extra naar binnen gerichte energie, een mogelijkheid tot analyseren van wat je nodig hebt om wat niet meer bij je past  los te kunnen laten.

Met al deze planeetstanden bij elkaar is het gunstig om te gaan mediteren, intuïtief tekenen, – schilderen of – bijenwastekeningen te maken om te kijken welke boodschappen erin verborgen staan voor je. Dit geeft vanuit je onbewuste inzichten die je verder helpen.

Laat je niet beïnvloeden door de negatieve berichten uit de media, die je afhouden van je Innerlijk Licht. Want list, leugen en bedrog liggen vanuit de buitenwereld ook op de loer.

Door de Liefde, het Licht en de Stilte in jezelf te vinden kun je de mensen en wereld om je heen verlichten.

Fijne jaarwisseling en Licht en Liefde voor in het nieuwe jaar.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

Plaats een reactie