Volle Maan 14 december 2016

Iets na middernacht is de Maan weer vol, dus staat ze tegenover de Zon. Bij elke volle maan is er weer iets tot bloei gekomen en kun je stralen. Het gezaaide zaad van twee weken geleden (bij de nieuwe maan) is tot bloei gekomen (mits je het goed verzorgd hebt natuurlijk).
Deze volle maan staat op 22 º in het luchtteken Tweelingen, het teken van communicatie, behoefte aan uitwisselen met anderen over kennis en alles waar je geïnteresseerd in bent, speels, scherp en snel denken met humor. Tot hoe ver kun je gaan in je woorden zonder de ander te kwetsen, want zelf wil de Tweelingen beslist niet gekwetst worden. Emoties en diepgang zijn in eerste instantie niet waar het de Tweelingen omgaat. Het is nu wel van belang om te beseffen dat het hier met deze volle maan van belang is dat je met je eigen wijsheid naar buitenkomt die van binnenuit komt. De Zon staat in het teken Boogschutter die dus Licht op de Maan schijnt om haar Hogere Kennis te delen met anderen.
De planeet Jupiter (de leermeester en de heler) staat er (bijna) mee in verbinding waarmee de behoefte om je te laten horen vanuit je wijsheid sterk is en omdat ook de planeet Saturnus ermee in verbinding staat zal de behoefte om alles groter te maken of te overdrijven beperkt blijven.
Daarbij doet ook de planeet Uranus (originaliteit en out of the box denken) mee waardoor deze nieuwe maan je een kans geeft om jezelf op een originele manier te laten horen vanuit Innerlijke Wijsheid. Durf je aangeleerde kennis los te laten door op een andere manier naar de wereld te kijken vanuit Wijsheid en Respect vrij van beperkingen.

Dit is een tipje van de sluier opgelicht.

Wil je weten hoe het in jouw geboortehoroscoop uitwerkt, stuur me dan een berichtje dan kunnen we een afspraak voor een consult maken.

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Plaats een reactie