The colors of the wind

Deze tekening heb ik gemaakt tijdens een stormachtige avond in november.

Deze avond voelde ik in mijzelf een turbulentie ontstaan toen ik naar de storm luisterde. Vanbinnen uit voelde ik een behoefte ontstaan om dit gevoel in een wastekening neer te zetten. Tijdens de tekening voelde ik alsof ik werd opgetild door de kleuren en voor even werd meegenomen naar een andere wereld. Een wereld vol met sprankelende kleuren die alsmaar bleven komen en overal naar toe gingen. Ik werd ondergedompeld in deze bijna astrale kleuren en telkens als de storm aanwakkerde kwam er weer een golf van kleuren om me heen.

In de tekening kun je dit goed terug zien. Dit was een heerlijke ervaring.

19 november 2016

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Plaats een reactie