YOD-figuur aan de hemel

Astrologisch weerbericht voor 17 november 2016

Aan de hemel ontstaat een YOD figuur waar de Maan (emoties), Mercurius (communicatie) en Mars (actie, frustratie) betrokken zijn. Deze drie hemellichamen hebben wat moeite met elkaar vandaag. Daarbij maakt de Maan ook een spanningsaspect met de planeet Venus, waardoor contacten ook niet zo makkelijk verlopen.
Het kan hierdoor een dag worden waarop mensen niet begrijpen wat je zegt, of dat ze, voor je gevoel, op een vreemde manier op je reageren. Dat kan nogal wat frustratie oproepen. Tel eerst tot 10 voordat je erop ingaat. Als je contact zoekt met iemand lijkt het net of ze daar geen zin in hebben. Je kan je alleen en verlaten voelen. Probeer toch vooral goed bij je eigen energie te blijven, dan kom je de dag prima door.
Zo rond 18.00 uur is het Yod patroon voorbij en maakt de Maan een prachtige verbinding met Neptunus (creativiteit, (weg)dromen, wijntje), ga op tijd naar huis van je werk, blijf allert bij het autorijden en maak er een gezellig ontspannen avond van met een glaasje wijn.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

Plaats een reactie